U bent welkom bij de Post!

We zijn er voor alle inwoners van Winterswijk. U kunt bij ons terecht voor informatie en advies over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld als iemand in uw gezin of familie minder mobiel wordt of ernstig ziek is. Als u mantelzorger bent, te maken heeft met een beperking of met psychische problemen. Maar ook als het met uw kind niet goed gaat op school. We zijn er ook voor mensen die worstelen met geldproblemen, juridische vragen hebben of te maken hebben met een conflict in de buurt.

Bij de Post horen we ook graag uw goede ideeën. Heeft u een initiatief of een idee waarmee u bij kunt dragen aan de verbetering van uw wijk of straat of het welzijn van mensen? U bent van harte welkom om dit met ons te delen.

Het loket van de Post is op werkdagen open van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt elke werkdag ’s ochtends zonder afspraak bij ons binnenlopen en uw vraag stellen. Tijdens een ‘breed gesprek' denken zij met u mee over uw vraag.

In de Post werken verschillende organisaties samen. Een aantal organisaties is gehuisvest in de Post, andere organisaties hebben alleen een spreekuur in de Post.

 

Het loket van de Post is open van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 12.00 uur.
U kunt ook naar het loket bellen om een afspraak te maken.

de Post
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Tel: (0543) 543 960
Email: depost@winterswijk.nl

U kunt hier ook uw vraag stellen.